Månedskassen

Nye og spændende oste hver måned

Månedskassen

Månedens ostekasse

Bliv inspireret til at smage ny og spændende ostetyper du ikke har smagt før. Hver måned sammensætter vi et udvalg af 8 oste som både kan være det nye og spænende samt all time klassikere for inspirerer dig til at prøve nye ting fra ostenes verden.

Du kan sammensætte dine kasser helt som du har lyst til ud fra månedens udvalg. Antallet af oste du skal vælge til dine ostekasse afhænger af om du ønsker at købe en lille, mellem eller stor månedskasse.

Bliv klogere på ostene…

Beemster

Beemster Ost – Lagret har en skarpere smag end deres milde version. Dens mellemlange lagringsperiode giver osten en saltet smag, mens den cremede konsistens (som kendetegner oste fra Beemster) bliver bibeholdt.

Iberico

Er fra et familiedrevet mejeri i Valladolid, hovedstaden i Castilla y León. Regionen er kendt for sin enorme produktion af får og blandede oste og spegede kødprodukter. Lange kolde vintre og tørre varme somre er de perfekte betingelser for at fremstille disse produkter.
Med en kompakt og fast konsistens af uregelmæssige øjne har Bonvallis Iberico ost hermed græsagtige smage fra gede- og fåremælken samt en glat tekstur på grund af komælken. Mild og smøragtig på ganen, den er også let mælkeagtig, men alligevel velsmagende og aromatisk.
Det er lavet med en perfekt kombination af komælk, gedemælk og fåremælk, der tilbyder en usædvanlig og anderledes aroma, creme og tekstur med alle de dyrearter af de tre typer mælk. Iberico .
Ko-ged- får Mælk

Thise jule ost

Thises Jule ost produceres i juleperioden, nærmere bestemt i perioden fra Vintersolhverv, almindeligvis d. 21. december og indtil 1. juledag, d. 25. december. Jule osten er en hård/fast ost, og i løbet af den lange lagringsperiode sker så det lille jule-mirakel: Den ellers så hårde og faste ost, bliver med tiden mere blød, fyldig og føjelig – i såvel tekstur som i smag. Efter 10-11 måneders kærlig omsorg og pleje er ostene fuldmodne og parate til at se dagens lys og yde deres bidrag til, at julestemningen atter kan brede sig 
Økologisk ost der 26 uger undervejs, og den nye ostetype ligger milevidt fra det, man kan kalde "den danske ostetradition." Fedtindholdet i tørstoffet er på 48.

Brie de meaux

Brie de Meaux, den originale franske brie fremstillet på u pasteuriseret rå komælk, hvilket giver osten en fyldig smag. Ostene er indpakket i en special-film, som ikke afgiver smag til ostene. 

Stilton

Stilton er en engelsk skimmelost. Den produceres i to varianter: en meget kendt blåskimmelost af samme type som Danablu, Gorgonzola og Roquefort og en mindre kendt hvidskimmelost. Stilton har status af PDO fra Europa-Kommissionen

Bergsteiger creamy switz

Bjergbestigerens ost er en stærk, fyldig, let nøddeagtig ost, der har fået en ekstra tilsætning af fløde. Konsistensen er cremet, til en hård ost, og overfladen har en smuk mørkebrun farve. Her har vi osten til dig, der holder af meget smag! 

Gouda trøffel

Er du en af dem, som nyder en god krydderost og har smag for det ekstraordinære? Så vil denne hollandske trøffel ost falde dig i god jord. Det er en ægte specialitet. Trøffelost har en meget karakteristisk og markant smag, en gave for dine smagsløg.

Cheddar port

Irsk Cheddarost

    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop